V ŽIVO!
patricia Goedendag meneer. Wij zijn een particulier investeringsbedrijf en we bieden leningen met 2% rente en we bieden verschillende leningen aan, zoals persoonlijke leningen, zakelijke leningen, consolidatieleningen, beveiligde en ongedekte leningen, kerstleningen. Bedankt voor het lezen van deze advertentie en het aanvragen van een lening. U kunt ons meer informatie en vragen per e-mail sturen: patriciadubrouva@seznam.cz
Jože Banda od bande, če bi oče to storil bi sedel 5 let ali več, podkupljena sođišča, sodniki, policija, izvedenci, katastrofa, zakon v svoje roke in konec.
Betka Takšnim oholim ljudem,m kot je ta gospa, ki je to izrekla jaz pravim, da imajo jezik bolj hiter kot pamet. Gospe, ki je pomagala ubogemu gospodu pa vsa pohvala za takšno dejanje. S tem je dala vzgled tudi svojemu sinu.
Marjan Edino pravilno. Škoda da ni uspela razrezati vse tri. Vsaka zavestna mati in oče bi to moral narediti. Prav je, da ni bila kaznovana. Nič ji nebi pomenili, če bi vsak moško dobil po 3 leta strogega zapora tako pa je njena duša sproščena. Tudi v poduk vsem ostalim 🙏💕
Paul Fake Driving Licence UK Welcome to Novelty DMV Experts Best Producers of High Undetected Drivers License . We produce two types of documents qualities. 
We have the Real registered Fake birth Drivers License and good quality Fake Driver License will be verify from any other country with no problems involved, meanwhile with the camouflage quality Fake drivers License , non of your biometric details will be under the government system, but it can not be detected as fake with naked eyes, except with the use of machines. Visit our website on noveltydmvexperts.com you can contact us via Whatsapp +15672460706 or Wickr ..... Octapustickets for fast response on how it works with your desired type. Thanks and waiting to Hear from you soonense for USA , UK , Canada which is unregistered. How To Get A Fake Drivers License That Works From The DMV . Fake drivers license nsw , How to spot a fake id Australia .With the Drivers License , all your biometric details as given from birth or any of your choice will be registered under the DMV or DVLA database system
Nicholas Ivan Herkese merhaba, beni Paco kredi şirketine yönlendirdiğiniz için çok teşekkürler çocuklar. 490 kredi notum kötü olduğu için kendisiyle iletişime geçtim ve en kötü zamanımda uygun bir fiyatla kısa sürede düzeltti. Sonunda 25.000 dolarlık bir kredi aldım. Paco kredi şirketinin benim için yaptıklarından dolayı çok mutlu ve müteşekkirim... Borç ve Faturalarınızı ödeyemediğiniz için finansal olarak utanıyor musunuz, Mali Yardım almayı düşünüyor musunuz? Şimdi acele etmeyin ve Garantili ve Teminatlı Kredinizi bugün kapmayın, Paco ile E-posta yoluyla iletişime geçin: pacoloancompany@gmail.com veya +18172866412
Marko Vse tri bi morala pokončati do smrti !Prav je naredila !!!Bravo sodišče. pravilno se je odločilo. Če bi bil moj otrok bi vsi trije obležali !
Sanja Mene sam zanima ki zivi ta Janko mislim da ne v sloveniji z tak butastim odgovorom pa razlago... Bolanoo!!!
darinka kramberger Jojjj gospa draga kako ne imeti otroka rad,,,ta nedolžna bitja nič kriva da so na svetu,,,a mislite da otrok ne čuti da ni ljubljen verjemite da čuti,,,jaz sem sina izgubila v 44 letu starosti in tega nikomur ne želim,,,se pa ljudje sprašujejo zakaj jim otroci v starosti ne vračajo ljubezni in ne pomagajo,,,evo vam odgovora,,,
Brigita Odkrita mamica.. Predlagala bi ji tAngelsko terapijo..regresija pretekla življenja..ponavadi tako močna čusta izvirajo iz preteklih spominov..sama sem tako rešila težave, ki so bile popolnoma drugačnega izvora.. Regresija je nekaj, kar lahko spremeni situacijo in jo razumeš, zakaj se dogaja.. Toplo priporočam mamici..

56 letna ženska ubije moškega, ki je zlorabil njeno hčerko in ne prejme nobene zaporne kazni

Kaj menite? Se strinjate s tako odločitvijo sodišča?

Nikoli ne vemo, kaj je človek pripravljen oz. sposoben storiti, ko se nekomu godi huda krivica.

Ženska o kateri bomo govorili, je ubila moškega, ko je ta spolno zlorabil svojo hčerko.

Ženska je vedela, da bo aretirana in zaprta celo svoje življenje,

ampak za varnost svojega otroka je pripravljena izgubiti tudi svoje življenje.

2. septembra 2017 je ženska prejela grozljive novice.

Prijatelj ji je povedal, da je njena hčerka bila posiljena v prazni hiši v vasici Qumbu.

Mati je zbežala v to hišo, tam pa našla svojo punčko in videla, da jo kar trije moški posiljujejo.

Priskočila je v trenutku. Vzela je nož in želela končati to hudodelstvo tako,

da je začela zabadati moške, ki so zlorabljali njeno hčerko.

V njeni reševalni akciji je vzela enemu od posiljevalcev življenje.

Hčerkina mati je vedela, da se bo morala soočiti z obtožbami za umor in poskus umora.

 

Vir :Facebook

Primer je v hitrem času zajel celo Južno Afriko, prav pa tudi mednarodne medije.

Klicati so jo začeli kar "Mother Lioness" ali Mati levinja.

Mnogi so simpatizirali z njo in jo podpirali, začeli so celo s fundacijo s katero bi ji pomagali pokriti sodne stroške.

Sodišče ženske ni obsodilo ampak jo je oprostilo. 

Ostala dva moška so obsodili posilstva, sedaj pa čakata še na leta, ki jih bosta preživela v zaporu.


Ko je dobila denar, ki so ga zbrali za njene stroške, je zlomljena mati povedala:

"Počutila sem se kot star balon brez prijateljev, ampak danes ste mi pokazali nasprotno.

Hvala vam !"

Tale mati je naredila vse kar je mogla, da bi rešila svojo hčerko. Kaj pa pravite na kazen zanjo? 

Bi jo kljub temu morala dobiti ali pa je sodišče reagiralo tako, kot bi moralo v takem primeru? 

Komentarji

Napiši komentar
 1. 27. 1. 2018 ob 11:36 Feliks Dokl

  Prav je naredila

 2. 27. 1. 2018 ob 12:25 Pina

  Gre za obrambo - tako kot se lahko napadena država brani pred napadalno, ravno tako lahko člani družine branijo svoje pred napadalci. Pri (ne)obsodbi je prevladala zdrava pamet. Pri nas pa dobiš 4 leta, če umakneš otroka stran od pedofila.

 3. 27. 1. 2018 ob 12:58 Dušan Kokalj

  Tako bi bilo treba narediti z vsakim posiljevalcem.Prav je da ni bila obsojena.Vsa čast sodnikom

 4. 28. 1. 2018 ob 6:57 Ivyzar

  bravo levinja, bravo sodišče...

 5. 28. 1. 2018 ob 13:41 Micaaaa

  Bravo, tako je prav, ce bi bilo se vec takih, bi bilo zagotovo manj posiljevalcev, se enkrat vso podporo 😀😀😀

 6. 30. 1. 2018 ob 12:09 Vladimir

  Končno ena pogumna mama ! Premalo je takih žensk! Kljub temu da sm moški, pa ne podpiram posilstva! Sicer pa, keri pa?? Le tisti ki to storijo in leto dni kazni za posilstvo krepko premalo!!! To da pa so njo oprostili, pa vsaka čast sodstvu ! Tu se je pokazala pravica in solidarnost! Res je da noben nima pravice vzet komu življenje ampak vprašajmo se tako! Kdo pa ima pravico posiljevat? Tak da zob za zob, oko za oko! Pravilno tak! Naj bo teh primerov čim manj ce pa že, pa ga ubiti pa nikoli več ne bo storil tega!

 7. 29. 3. 2018 ob 15:09 Lojze

  Umor je vedno umor! Ne glede na okoliščine. Žalostno dejstvo pa je, da so se pristojni organi "oprali" z nekaznovanjem morilke pa naj je bilo njeno dejanje še tako opravičeno. Jaz je ne obsojam, da ne bo pomote!

 8. 30. 3. 2018 ob 9:04 Martina

  Posiljevalec je pa s svojim dejanjem ubil mladoletno dušo, kaj je hujše? Pravilno je naredila, sicer pa je hotela rešiti hčer in ni razmišljala kako se bo končalo.Druga dva pa do smrti v zapor.

 9. 6. 5. 2019 ob 13:43 Marko

  Škoda,da ni kar vseh treh poslala na drugi svet.

 10. 6. 5. 2019 ob 14:08 Vasja

  Življenje bi morala vzeti vsem trem. Sodišče je odločilo povsem pravilno.

 11. 6. 5. 2019 ob 19:15 sonja

  mama tega otroka je pravilno reagirala tudi sodišče hvala bogu je sprevidelo da je branila svojo hčer in morda preprečila še kaj hujšega kot samo posilstvo in jo oprostilo.mama se je odločila pravilno škoda je le da ni pobila vseh teh posiljevalce saj bi bil svet lepši brez njih

 12. 7. 5. 2019 ob 5:38 Lojze

  Ne morem podpreti takega načina reševanja problema! Vendar vem da preprosto ni bilo drugega načina da reši svojo hčer. Ta mati je heroj!

 13. 7. 5. 2019 ob 17:34 suzana

  sem proti nasilju vendar pa podpiram mater ..hvalabogu se je vsaj nekje sodisce odločilo pravilno svaka cast materi

 14. 7. 5. 2019 ob 23:31 Melita

  Prav je naredila in si mamica ne zasluži nobene kazni

 15. 22. 6. 2019 ob 13:15 Emilijano

  prav je naredila

 16. 12. 11. 2019 ob 21:20 Robert

  Dragi moji komentirate o drugi ljudeh,drugih hčreah in o drugih čustvih. Nobena ženska natem svetu nesme biti posiljena ali zlorabljena.prav tako velja za zlorabljene moške.Kdor to stori mora ostati najmanj brez svojega spolnega organa.Lp,Robert

 17. 13. 11. 2019 ob 0:19 serif

  pravilno sojenje kakor more biti . njej pa svaka cast da je mela jajca da to naredii brvo.

 18. 15. 11. 2019 ob 6:09 Vanda

  Prav je naredila. Ukrepala je v efektu, ubogi otrok bo imel posledice celo življenje.

 19. 16. 11. 2019 ob 11:13 Silvo

  Pravilno da je oproščena.

 20. 16. 11. 2019 ob 12:48 Živana

  Toso Sodniki pravi želim jim srečo. Mami čestitam v se tri bi jih pobila. Za otroka bi vse dal.

 21. 17. 11. 2019 ob 10:03 Lado

  Ne podpiram nasilja, toda mati je ravnala pravilno. Napaka je v tem, da je zakonodaje premila. Če bi imeli za taka dejanja dosmrtni zapor ali celo smrtno kazen, bi mnogi pomislili kaj bi storili. ZAHVALA IN PRIZNANJE TEMU SODIŠČU, MATERI PA DRŽAVNO ODLIKOVANJE ZA HRABROST IN POGUM.

 22. 18. 7. 2020 ob 22:23 Dominik

  Z vsemi zgoraj soglašam.Drugače ne gre

 23. 10. 1. 2022 ob 20:38 Marko

  Vse tri bi morala pokončati do smrti !Prav je naredila !!!Bravo sodišče. pravilno se je odločilo. Če bi bil moj otrok bi vsi trije obležali !

 24. 12. 1. 2022 ob 15:12 Marjan

  Edino pravilno. Škoda da ni uspela razrezati vse tri. Vsaka zavestna mati in oče bi to moral narediti. Prav je, da ni bila kaznovana. Nič ji nebi pomenili, če bi vsak moško dobil po 3 leta strogega zapora tako pa je njena duša sproščena. Tudi v poduk vsem ostalim 🙏💕

Poglej si še

Na naslovnico

Policija je obiskala družino, katere otroci že tri mesece niso bili v šoli. Ko so videli igrače zunaj, so vedeli, da nekaj ni v redu!

04.03.2017

Policija je odkrila, kaj sta oče in mama počela s svojimi tremi otroci v hiši! Policija je aretirala 33 letnega Joshuo Rossa Weyanta in 2

Svojo mamo je slišal: ´Upam, da umreš´. Tisti trenutek pa je dobil moč, ki ga je držala pri življenju

19.09.2016

“Umrl” je pri svojih 12-ih in se zbudil 19 let star v bolnišnici. Njegova mama si je želela, da umre. Martin Pistorious je bil p

Na potepuške mačke, bo drugo leto dovoljeno streljati

23.10.2018

Od naslednjega leta naprej, bodo potepuške mucke lahko tudi legalno streljali! Vedno več mest po Evropi se sprašuje kaj z brezdomimi

Psička objela svojega prijatelja preden so ga uspavali - To je rešilo življenja obeh kužkov! :O Poglejte si kako...

04.09.2018

Kala in Keira sta dva brezdoma psička, ki so ju pripeljali na uspavanje. Psički sta dokazali, da le en objem lahko reši življenja. Fotogra

Mati je skušala znova namestiti glavo svojega otroka na njegovo telo po grozljivi prometni nesreči - Ko boste slišali, kaj se je zgodilo, boste pobesneli

14.07.2017

Vedno pogosteje se ljudje pijani spravljajo v avtomobile. Včasih mine vse v redu, včasih pa se zgodijo grozljive prometne nesreče, v katerih lju

Kako v različnih državah kaznujejo posiljevalce. Bi kaj od tega pripeljali k nam?

23.10.2016

Ne upam si pomisliti, kako je pri nas. Ampak drugod po svetu je včasih kazen svetovna! Za vas imamo galerijo, v kateri boste izvedeli, kak&sc

X
PRIDRUŽI SE NAM!