V ŽIVO!
MONICA Ahoj všetci!!! Volám sa Monika, myslím si, že som najšťastnejšia dáma na svete po tom, čo som mala späť svojho milenca, ktorý ma z neznámych dôvodov opustil na 7 rokov. Nie som sám sebou posledných 7 rokov, pretože ho tak veľmi milujem (Donald), narazil som na svedectvo, ktoré niektoré telo poskytlo online, ako získala svojho milenca späť pomocou doktorky Uzorovej. To ma zvedlo a rozhodol som sa tiež kontaktovať doktora Uzora so žiadosťou o pomoc. Stále neviem, ako mi doktor Uzor po 7 rokoch rozchodu do 24 hodín priniesol Donalda späť. Myslím si, že doktor Uzor je najväčší duchovný lásky na zemi, pretože mi vrátil moju radosť a vyčaril úsmev na tvári. Donald je opäť plne v mojej náručí. Musím povedať, že mám šťastie, že som prišiel do kontaktu s doktorom Uzorom. Moji ľudia tam vonku, ktorí potrebujú pomoc so znovuzjednotením so strateným milencom alebo s akýmikoľvek životnými problémami, toto je príležitosť, aby ste mohli získať svojho milenca späť pomocou Dr. Uzora, sľúbil som mu, že budem zdieľať jeho meno na Internet, aby o ňom ľudia vedeli. Môžete ho kontaktovať na jeho súkromnom e-maile. uzorsolutioncenter@gmail.com. Pre WhatsApp a Viber Chat: +27843290018.
Gina Anthony Po imenu sem Gina Anthony. Živim v ZDA. Potem, ko je moja pametna izbira za posojila prek spleta in me je banka in ponudnik hipoteke zavrnila za konsolidacijsko posojilo, sem prek Googlovega iskanja naletela na Choice Loans, vendar se še vedno ni izšlo, toda po pogovoru s prijateljem ki je že prej dobila posojilo pri RANDALL OVERBY (BPA LOAN SERVICES), smo jo poklicali za nasvet. Dala nam je nekaj odličnih možnosti in v enem dnevu nam je dala akcijski načrt. Odločili smo se, da nadaljujemo in v nekaj dneh smo dobili sredstva, ki smo jih želeli na moj bančni račun, to podjetje je bil rešitelj, ki ga je Bog poslal, da reši mojo družino s posojilom 95.000,00 USD s 3-odstotno obrestno mero, brez stresa, stopite v stik z njimi : bpm-loanservices@hotmail.com
Hanovics MG !! Toto je určite šokujúce a skutočné Svedectvo .. 17. septembra 2019 som navštívil fórum tu na internete. A na fóre som videl úžasné svedectvo tohto mocného a skvelého kúzelníka s názvom dr allam. Nikdy som tomu neveril, pretože som nikdy predtým o mágii nič nepočul, ani som sa o nich nedozvedel. Ani jedna duša by ma nebola nemohla ovplyvniť v súvislosti s magickými kúzlami, až kým mi to neurobil dr allam a neobnovil mi moje 6-ročné manželstvo a priniesol mi svojho manžela / manželku za rovnakých 48 hodín, rovnako ako som čítal na internete. Bol som skutočne ohromený a šokovaný, keď moja žena pokľakla a prosila o odpustenie a aby som ju prijal späť. Naozaj mi chýba výraz a Neviem, ako veľmi vám chcem povedať moje uznanie Dr ALLAM, ste Bohom, ktorý bol poslaný mne a celej mojej rodine .. Tu je ... je najlepšie čarovné kúzlo online a jeho výsledkom je 100% záruka .. e-mail dralahalah @ gmail. com .... WhatsApp alebo zavolajte na +23408115720823 ...
Max Bent Ali potrebujete nujno posojilo za poravnavo dolgov ali za izboljšanje poslovanja potrebujete lastniško posojilo? Ali so vas banke in druge finančne agencije zavrnile? Ali potrebujete konsolidacijo posojila ali hipoteko? Ne iščite več, saj smo tu, da bi vse vaše finančne težave postale preteklost. Pišite nam po e-pošti: oceanfmortgages@gmail.com oceanfmortgages@gmail.com Tu gre za hipoteke Ocean Finance. Zainteresiranim ponujamo posojila z razumno obrestno mero 2%. Razpon se giblje od 5.000,00 EUR do največ 100.000.000,00 Euro.
Max A Bent Ali potrebujete nujno posojilo za poravnavo dolgov ali za izboljšanje poslovanja potrebujete lastniško posojilo? Ali so vas banke in druge finančne agencije zavrnile? Ali potrebujete konsolidacijo posojila ali hipoteko? Ne iščite več, saj smo tu, da bi vse vaše finančne težave postale preteklost. Pišite nam po e-pošti: oceanfmortgages@gmail.com oceanfmortgages@gmail.com Tu gre za hipoteke Ocean Finance. Zainteresiranim ponujamo posojila z razumno obrestno mero 2%. Razpon se giblje od 5.000,00 EUR do največ 100.000.000,00 Euro.
Endre POSOJILNA PONUDBA !!! Ste že kdaj pomislili, da bi od uglednega posojilodajalca dobili posojilo brez stresa? Ste potrebovali nujno posojilo? in ali vas lokalna banka zavrne? Ali potrebujete posojilo za naložbo v svoje podjetje ali nakup hiše? Čestitamo, s tem medijem želimo obvestiti vse, da nudimo zanesljivo kreditno pomoč. Z veseljem vam bomo ponudili posojila v višini 2% za vse stranke, ki nas kontaktirajo: (dakany.endre@gmail.com) Nujna ponudba posojila.
Branko Kapus Gospodar bi zasluzil, da bi bil vsaj eno leto tako privezan in jaz bi to storil !!!
Terr ahojte všetci, som tu, aby som sa podelil o tajomstvo môjho šťastného domova a rodiny..DR ALLAM je tajomstvom môjho šťastia, ktoré prinieslo do môjho domova pokoj a radosť..je to skvelý človek..prosím priateľov, ak máte problémy váš domov a vzťah .. kontaktujte ho ešte dnes, pomôže vám ... e-mail dralahalah@gmail.com .. WhatsApp alebo zavolajte .. + 2348115720823..dakujem ...
Gina Po imenu sem Gina Anthony. Živim v ZDA. Potem, ko je moja pametna izbira za posojila prek spleta in me je banka in ponudnik hipoteke zavrnila za konsolidacijsko posojilo, sem prek Googlovega iskanja naletela na Choice Loans, vendar se še vedno ni izšlo, toda po pogovoru s prijateljem ki je že prej dobila posojilo pri RANDALL OVERBY (BPA LOAN SERVICES), smo jo poklicali za nasvet. Dala nam je nekaj odličnih možnosti in v enem dnevu nam je dala akcijski načrt. Odločili smo se, da nadaljujemo in v nekaj dneh smo dobili sredstva, ki smo jih želeli na moj bančni račun, to podjetje je bil rešitelj, ki ga je Bog poslal, da reši mojo družino s posojilom 95.000,00 USD s 3-odstotno obrestno mero, brez stresa, stopite v stik z njimi : bpm-loanservices@hotmail.com
Emilija 🤬🤬

Nesramna ženska se odloči, da bo osramotila natakarico v luksuzni restavraciji, ampak ni pričakovala, da se bo zgodilo to...

Bravo!

Večina oseb, ki dela v restavracijah in trgovinah ima le eno pravilo in sicer "Stranka ima zmeraj prav".

Vsi pa vemo, da je to seveda daleč od resnice, tale ženska pa je pravi primer tega.

S svojim možem sta se odpravila v restavracijo, tam pa je zmerjala in poniževala zaposlene.

Kar pa ni pričakovala, pa je reakcija lastnika restavracije.

"Imela sem srečo, saj sem dobila službo v luksuzni restavraciji. S slabim sluhom v levem ušesu in gluhosti v desnem ušesu so mi dali priložnost dela pri njih.

Da bi boljše slišala, pa seveda uporabljam tudi pripomoček za sluh s katerim slišim praktično normalno.

Nekega dne sem v restavraciji srečala parček, ki mi je pripravil neprijetno presenečenje.

Takole je šlo...

 

Vir: Facebook

JAZ:"Srečni smo, ker ste se odločili za našo restavracijo. Kaj si želite naročiti?"

ŽENSKA:"V trenutku pokliči šefa! TAKOJ!

JAZ:"Sekunda. Vam lahko pomagam?"

ŽENSKA:"NE!"

 

Zaradi njene zahteve sem seveda storila to, kar mi je zapovedala. Odpravila sem se po šefa in ga poklicala zraven k mizi.

ŠEF:"Pozdravljeni! Vam lahko pomagam?"

ŽENSKA:"Zakaj vaši zaposleni nosijo slušalke v službi? Mi plačujemo veliko denarja da tukaj lahko jemo in verjemite mi. Postrežba je grozna."

 

Takrat sem v hrbtu popolnoma oslabela. 

ŠEF:"Naši zaposleni vedo, da ne smejo uporabljati slušalk. Če poznate koga, ki to počne, mi sporočite in sledile bodo sankcije."

ŽENSKA:"Prosim, tole je ena od njih..."

 

Ženska je pokazala name...

ŠEF:"Se opravičujem. Tole ravnanje je nesprejemljivo."

ŽENSKA:"Se strinjam!"

ŠEF:"Govoril sem o vas gospa. Vaše obnašanje je nesprejemljivo. Tale ženska uporablja pripomoček za boljši sluh. Prosim dvignite se in se odstranite iz moje restavracije. Nikoli več se ne vrnite!"


Nekatere osebe mislijo, da če imajo goro denarja, da lahko dobesedno stopijo na druge in jih žalijo. 

Lastnik te gostilne je to žensko zagotovo naučil pomembne življenjske lekcije, ki zagotovo ne bo pozabila besed moškega.

Delite tole zgodbo, če se strinjate z lastnikom... 

Komentarji

Napiši komentar
 1. 27. 4. 2018 ob 21:29 Ivek

  Šef je storil popolnoma pravilno,zaščitil je svojo delavko

 2. 28. 4. 2018 ob 8:15 IVO LOREN

  Ošabna domišljavka je dobila, strupeno uperjeno puščico proti prijazni natakarici,kaj kmalu vrnjeno nazaj.In prav je tako ! Vsa čast pa seveda tudi šefu restavracije,

 3. 29. 4. 2018 ob 14:36 IVAN

  Vsa čast šefu, da je nesramno gostjo nagnal iz restavracije.

 4. 19. 6. 2018 ob 19:18 TANČY

  Čestitke SUPER ŠEFU,saj se vidi kako inteligenten je ,ko ima tako osebo zaposleno ,še bolj pa ko jo ščiti. Tskih ljudi primankuje. Groza pa za prepotentno žensko brez sramu in kulture ....navadna gos, pa še tu bi goske žalila.

 5. 21. 6. 2018 ob 18:16 irena jamnisek

  to sem ze dozivela v svojem lokalu povem vam lahko da to nardijo ženske ki se pocutijo manj vredne in na tak podel nacin napadejo natakarico ali so pa ljubosumne na svojega spremljevalca.

 6. 25. 12. 2018 ob 8:58 Snazka

  Saj ni res ..pa je...Bravo. Sefu, da je reagiral v prid delavle...saj "gospe"ni cisto nic naredila.Taki osabni in zoprni ljudje bi morali veckrat dobiti kaksno lekcijo, mogoce bji pa zaceli malo razmisljati ....

 7. 26. 12. 2018 ob 7:57 Edi

  PRAVO ŠEF,TAKO JE TREBA ZAŠČITIT SVOJE DELAVCE PROTI TAKŠNIM OŠABNEŽEM.

 8. 27. 12. 2018 ob 18:03 Ana

  Bravo sefu in obogi natakarci.Da bi bili vsi ljudje na svetu taki nebi bilo nobene krize in nobenih nesporazumov .lp

 9. 30. 12. 2018 ob 19:34 Simo

  Prodam golf 2 odlicno ohranjen dizel motor 180.000km brez rje odlicen 5 vrat bela barva. Cena 700€. Info: 070 614 207

 10. 6. 12. 2019 ob 4:41 Damijan

  Karma je kurba, vam rečem pa verjeli Al ne? Prav je tako

 11. 6. 12. 2019 ob 14:23 Dragan

  Svaka cast sefu malo je takih

Poglej si še

Na naslovnico

Zapis slovenske študentke, ki je marsikoga pustil brez besed

14.10.2017

Izpoved z močnim sporočilom! Rebeka Sovič prihaja iz Mislinje in študira v Ljubljani. Njena strast in ljubezen je prav pisanje, kar pa bo

Danska študentka ubila več kot 100 ISISovih vojakov. Sedaj ponujajo milijone, da bi jo našli ...

15.02.2017

Joanna Palani je stara 23 leta ... Ubila je več kot 100 vojakov ISISa in osvobodila seks sužnje, ki so jih zajeli med napadi na Sirijo in Ira

Potnik na letalu je prdnil tako močno, da je letalo moralo prisilno pristati!

01.03.2019

Zgledalo je, da bo to le še en normalen let na Nizozemsko. Letalo je letelo iz Dubaja v Amsterdam, ampak ustavilo se je že na Dunaju. Razlo

Pomanjkanje seksa lahko povzroči nenadno smrt

06.05.2018

Poznaš koga, ki seksa premalo? Študija je bila izvedena na univerzi Tufts Massachusettsu, objavili pa so jo tudi Journal of the Ame

Zdravniki niso bili dovolj pozorni, ko pa je mož pogledal na sliko, nihče ni mogel verjeti...

03.11.2017

Nekega dne, ko se je Kelly vrnila iz bolnišnice, je pokazala sliko svojemu možu... Welly Kelly Lewis in njen mož sta dobila pametno hčerkic

Hčerka Paula Walkerja ni več otrok! Sedaj izgleda takole...

26.03.2017

Paul Walker je oboževal svojo hčerko... Oboževal jo je tako zelo, da si je dal narediti celo tattoo. Na žalost je Paul umrl v strašni pro

GO4GOAL – crew model

Inteligentno zasnovane športne nogavice srednje dolžine so primerne za vse športne aktivnosti.

X
PRIDRUŽI SE NAM!