V ŽIVO!
Wendy Ahoj všetci, ktorých som v minulosti bojoval s manželom, čo viedlo k rozvodu s mojím prvým manželom. Po tom, čo som sa s mojím bývalým manželom rozviedli, som mal ďalšiu šancu sa znova oženiť a iba 2 roky môjho druhého manželstva došlo k ďalšiemu rozvodu, ktorý ma takmer emočne zabil. Zostal som ďalšie dva roky slobodný a slobodná matka. Úprimne povedané, nebol som veľmi šťastný, pretože každá žena potrebuje muža v živote, bol čas, keď som videl svoju prvú fotografiu manželov a uvedomil som si, ako veľmi ho milujem a že mi ho chýbal. Snažil som sa k nemu dostať, ale bolo mi povedané, že pokračoval vo svojom živote a možno už nikdy nebudeme spolu. Toho večného plaču som plakal, keď som si myslel, že som stratil muža, pre ktorého som toľko lásky. Požiadal som o radu, čo mám robiť, a môj priateľ mi dal kontakt s Dr. Mohammedom Templeom Templeom, konzultoval som s ním a jeho najlepšími silami mi pomohol s Reunion Marriage Love Spell, aby som vrátil môjho bývalého manžela späť pre mňa, len za 6 dní som mal očarujúce modlitby za duchovné stretnutie s Dr. Mohammedom všetko, čo sa v mojom živote obracia k dobrému, teraz šťastne žijem so svojím prvým manželom a vyriešim problémy s rozvodom. s pomocou Dr. Mohammeda, jeho muža múdrosti a starostlivosti. Ďakujem a vážim si všetku pomoc, ktorú si mi dal, aby si môj bývalý manžel znova vstúpil do môjho života. Dnes svedčím o tom, že doktor Mohammed je silný, že dokáže vyriešiť všetky problémy v zlomenom vzťahu s láskou a znova ho kontaktovať, aby vyriešil akýkoľvek problém so vzťahom. E-mail .... (monicaspiritualtemple@gmail.com) Môžete mu tiež zavolať alebo ho pridať na WhatsApp +2348134493948
Olga Brina popolnoma drži, poznam bika, ki je ravno takšen, kot si napisala.
Mojca Neverjetn človek....lahko zamenja vso naso vlado
Soda Soda sploh ne pomaga, le še en clickbait. Raziskovalce so si izmislili, oz. našli na internetu. Nimajo veze s sodo in rakom.
Štefanija Meni resnično pomaga pri želodčnih težavah, če čutim težo v želodcu popijem sodo bikarbono in se mi stanje izboljša.
joca Bravo Aleksander vec takih v politiki
Miha Zanimivo - vsem drugim državam Alibaba dostavlja pomoč brez lokalnih posrednikov, le pri nas mediji (predvsem 24ur) to izkoriščajo za delanje reklame izbranim osebam - projekt nov obraz 2022 očitno že v polnem teku. Glede na zgornje odzive očitno tudi zelo uspešen, izkoriščanje pandemije za politično samopromocijo se očitno izplača...
jasmina ni besed kako VELIK je .Zasluži si poklon do tal!
Matej Grem za 3k ampak mam jaz pogoje. Okužijo me z prenosom iz Človeka in mi ne devajo zdravil ter opazujejo kako se bo odzvalo telo. V času testa moram biti zaprt v prostoru ki ne prepušča elektromagnetnega sevanja ter hrano dobivam od svojega vira
Uma Da bi se le tak človek odločil vstopiti v politiko in ustanoviti novo stranko. Da se izbriše ta kradljiva, nesposobna, podrepna sodrga, ki je tako oškodoval našo lepo državo, Za katero so ljudje dajali življenja. Ne samo desna.

Kuhanje s svinjsko mastjo mnogo bolj zdravo kot sončnično ali oljčno olje!

Naše babice so še enkrat več imele prav! ;) 

Svinjska mast se še zmeraj najbolj uporablja pri kuhanju. Morda se bo sedaj še bolj, ko boste ugotovili, da ni tako škodljiva, kot so vam nekoč govorili.

Svinjska mast je dobila zelo slabo slavo, saj naj bi močno dvigovala raven holesterola in povečevala možnosti srčne kapi. 

Sedaj je tako kot jajca, tudi svinjska mast postala znova "zdrava" in jo lahko znova uporabimo pri kuhi.

Po poročanju Dr. Flávia Madruga, nutricionista in specialista za športno medicino, naj bi mast bila mnogo bolj zdrava kot razna olja (sončnično, repično,...).

Zaradi količine nasičenih maščob in holesterola je svinjska mast dolgo časa veljala za nevarnost, ki preži na naše zdravje.

Številne raziskave, ki so jih strokovnjaki opravili v zadnjih letih, pa so pokazale ravno nasprotno, in sicer da je včasih celo manj nevarna

in škodljiva kot nekateri njeni nadomestki.

 
Vir: Facebook

1. Svinjska mast je v 40 odstotkih sestavljena iz nasičenih maščob, kokosovo olje za primerjavo pa iz kar 85 odstotkov nasičenih maščob.

Večino nenasičenih maščob v masti tvori oleinska kislina, zelo zdrava maščobna kislina, ki je dobra za srce in ki skrbi za nižjo stopnjo slabega holesterola v vašem telesu.

 

2. Svinjska mast ima zelo visoko točko vrelišča, zato svoje strukture ne spreminja prav zlahka.

Živila, ocvrta v masti, zato absorbirajo manj škodljivih radikalov, kot bi jih sicer pri cvrtju.

Seveda ocvrte hrane ni priporočljivo uživati v velikih količinah, ampak ko to počnete, je najboljša izbira mast, ki bo obenem zagotovila hrani poseben okus.

 

Vir: Facebook

3. Maščobe, ki jih vsebuje mast, imajo še številne dokazane prednosti, ki jih telo potrebuje za opravljanje vsakodnevnih nalog.

Seveda jih je pametno uporabljati v bistveno manjši količini, kot so jih naši predniki, pa vendar ni nič narobe, če se sem ter tja znajdejo na vašem jedilniku.

Maščobe vsebujejo kalorije, smo poslušali vrsto let, a zdajšnje študije so potrdile, da gre v resnici za občutek sitosti, saj se maščobe iz masti pretvarjajo v energijo in pomagajo pri absorpciji vitaminov.

Obenem pa je bilo dokazano še, da vsebuje holesterol, ki se v telesu pod vplivom UV žarkov pretvarja v vitamin D, ki pa je konec koncev še kako pomembno za absorpcijo kalcija.

 

Naše babice bodo spet zmajale z glavami, ko jim bomo rekli, da je svinjska mast v bistvu bolj zdrava kot vsa ostala olja.

Komentarji

Napiši komentar
  1. 21. 12. 2018 ob 10:43 marjan

    sej nevem ka naj rečem?? vsak svoje zagovarja....a je kje kdo ki bi dal piko na i.

  2. 22. 2. 2019 ob 20:30 nada

    celo življenje uživam in kuham na svinski masti, ocvirki, mmmm, na sto kil sem pojedla špeha, sama sem naredila salam suhih na tisoče, normalno nisem vse sama pojedla, vratnikov, šunk ne štejem, to le moja hrana, svežih kupljenih zelo malo zaužijem , pa moram potrkat, če bi bila domača svinjina tako škodljiva, bi bila že zdavnaj na onem....... ampak, da se razumemo, tako jem in uživam že celo življennje, to je preko 60 let.

  3. 23. 2. 2019 ob 9:43 Dragiša

    Moje geslo je: Najboljša ptica je prasica in od vseh ribic imam najraje svinjsko ribico. Več kot 60 let se prehranjujem pretežno) mesno in tudi veliko svinjske masti uporabljam v svoji kuhinji. Več kot 15 let brez bolezni in brez kakršnihkoli zdravil. Pomembno je edino živeti razgibano, veselo, brez sovraštva in brez stresa.

Poglej si še

Na naslovnico

Cela porodnišnica je bila v šoku ko se je zgodilo naslednje...

15.02.2016

Mati belka, oče črnec. To se zgodi enkrat na milijon krat! Mož črnec in žena belka sta hotela imeti otroka. Dobila sta dvojčka in to ne kak&scar

V Avstraliji gradijo cesto na ta način... Če boste le za sekundo zamižali, boste prepozni! NORO!!!

10.01.2017

Vse ceste v Sloveniji, bi položili na novo v nekaj tednih! :O Ko si boste ogledali tale posnetek, boste naravnost šokirani! Kako lahko v

Vsak dan samo 8 minut za izvajanje teh vaj. Po 30 dneh boste videli neverjeten napredek!

18.04.2016

Nočete ali morda celo nimate dovolj denarja za mesečno karto v fitnesu? Te vaje lahko delate doma... Ker se bliža poletje, mi pa imamo &scaro

Dekle, ki je živelo na ulici, me je prosila za 2 evra, da bi si kupila milo. Njena zgodba me je pretresla...

21.11.2017

"Mlado dekle, zelo neurejeno ampak lepo se mi je približalo in me vprašala, če ji lahko dam denar za milo... Pokazala je na najcenej&scaron

Imate zelene oči, poznate koga? Potem morate vedeti tole!

29.03.2018

V zelenih očeh je nekaj skrivnostnega... Ljudje smo pogosto vraževerni, ko pomislimo, da so ljudje z zelenimi očmi drugačni. Ljudje z zelenimi očm

Jasnovidni Ivan Kramberger, napovedal vse, kar se danes dogaja!

10.08.2017

Letos mineva že 25 let, odkar je Ivan tragično končal svoje življenje. Njegov konec je prišel v presenečenju, kot tudi njegov pohod na poli

Crocband Kids 31,99 -25%

Otroško stopalo z veseljem zdrsne v ta barvni udoben Crocs model

X
PRIDRUŽI SE NAM!