V ŽIVO!

˝Vse, kar je bilo objavljeno, je laž,˝ je dejala Judit, čigar hišo so prenavljali, a so projektanti nad njo kmalu jezno zaloputnili z vrati

Očitno je prišlo do napake oz. do nesporazuma in celo spora, a kot pravi Judit, bosta sedaj sama s partnerjem Julijanom prenovila preostanek hiše.

Verjetno se spomnite aktualne zgodbe o hiši v Radmožancih, kjer sta v zelo slabih razmerih živeli 11 letna Zala in njena mama Judit.

Sedaj se je ta zgodba še bolj zapletla, saj je Judit pregnala delavce, ki so nadgrajevali njeno hišo.

Sprli sta se vodja projekta Dunja Lešnik in Judit. Judit je bila mnenja, da je partner vodje projekta površno položil keramiko.

S pomočjo donatorjev so v zadnjih dveh mesecih povsem prenovili hišo, vključno s streho in okno, prav v zadnjih dneh so položili keramiko in naročili pohištvo, prihodnji teden bi naredili še fasado.

A ravno pri tem se je zataknilo.

Vir: sobotainfo

Vodja projekta Dunja Lešnik je preko družbenega omrežja Facebook sporočila, da se iz projekta umika, čez da jih je gospa Judit odslovila iz objekta. »Gospe novo pohištvo ni všeč,« je poudarila.

Očitno pa temu ni prav tako...

»Vse, kar je bilo objavljeno, je laž. Ni tako kot gospa Dunja pripoveduje,« nam je zaupala Judit Vida Bukovec, ki poudarja, da ima vsaka medalja dve plati.

»Naj zaprem gobec, so mi govorili. Niso upoštevali mojega mnenja, kaj bi jaz želela, nikoli me niso vprašali za mnenje. Bila sem tiho, prišlo je do nesporazuma.

Res je, da sem povedala, da mi kuhinja ni všeč. Ampak druge stvari so čudovite!

Na družbenem omrežju je Dunja drugače predstavila stvari,« pravi mati 11-letne Zale.

 

Prav tako zanika očitke, ki jih je moč prebrati na družbenih omrežjih: »Nič, kar je bilo donirano, ni bilo kurjeno.

Kurili smo zgolj naše staro pohištvo. Imamo vsa dokazila, kje je kaj skladiščeno.

Hvala vsej Sloveniji in vsem, ki so nam pomagali,« dodaja Judit.

"Ne morem zanikati, bili so nesporazumi. Vmešavali so se v moje zasebno življenje. Nesporazumi so bili predvsem zaradi psov in stvari. To smo uredili in delali naprej," je povedala Judit.


S pomočjo partnerja Maksimilijana in sorodnikov bodo prenovo skušali izpeljati do konca.

»Koliko bo v naši moči, bomo naredili. Upam, da bo Slovenija lahko spoznala, kaj se je v resnici dogajalo. Da nismo samo mi krivi in da nismo mi nikogar pregnali z dvorišča.

Nismo mi prekinili gradbenih del, gospa Dunja je dejala, da je konec. Če kdo misli, da imamo prav, in bi nam priskočil na pomoč, bomo to hvaležno sprejeli.

Res hvala iz srca celi Sloveniji in vsem, ki so nam pomagali,« še pravi.

»Prioriteta je zagotoviti kopalnico, otroško sobo in gretje.

Pri tem mi pomaga družinski prijatelj,« pripoveduje Juditin partner Maksimilijan Rodvajn, ki je prevzel dokončanje prenove.

 

Vir: sobotainfo

»Gospa je dejala, da je keramika katastrofalno položena. Bili so prisotni pri vsakem delu in če jim kaj ni bilo všeč, bi lahko takoj povedali.

Vedno so rekli vsaka vam čas, v ponedeljek pa je bilo popolnoma drugače. Naenkrat je vse narobe,« pa je povedala Lešnikova, ko se je umaknila iz projekta.

 

Vir: sobotainfo

Pri akciji zbiranja pomoči je osem tisočakov namenil Krambergerjev sklad, nekaj več kot pet tisoč evrov pa so prispevali donatorji.

Kako se lahko dobrota spremeni v nekaj tako... sebičnega? Komu verjeti in komu ne? ;)

Imaš tudi sam zgodbo za deliti? Posreduj nam jo na mail: miha@megasvet.si

 

Vir: sobotainfo

Komentarji

Napiši komentar
  1. 21. 8. 2019 ob 16:37 Martin

    Zivijo!Lepo in prav ker pomagate!Velik Slovencev ki nimajo elektrike,ne vodovoda...Nic ne jamrajo!Priznam nimam kopalnice in ne kuhinje!Imam službo.kredita ne dobim premala placa.Imam izven zakona dva otroka in prezivnino placujem 216€!Ostane mi nekaj cez 400€ plače,otega se poloznice placam elektiko 24 €.

  2. 21. 8. 2019 ob 17:53 Lojze

    Verjel bom kaj je treba verjeti ko bom videl na svoje oči kam pes taco moli.

  3. 21. 8. 2019 ob 19:48 Marko

    Čakaj malo... s hčerko sta živeli sami v tisti napol podrti hiški, od kot se je sedaj pojavil"partner"?!?!? Zakaj jima pa že prej ni pomagal, če bo sedaj lahko?? 🤔☹️

  4. 21. 8. 2019 ob 20:53 Vida

    Položena keramika ni za pohvalit,glede na izjavo voditeljice tega "projekta"...Ostalo pa ?

  5. 22. 8. 2019 ob 23:05 Matjaž

    če bi meni negdo tak položo keramiko bi ga tudi nagnal pa magari ne plačam sam...pa ne zagovarjam dobenega ne enega ne drugega...samo keri so donirali mislim da bojo tudi veseli da se naredi nekaj vredu...tak lahko ploščice sebi doma položiš ne pa tujim...donacija ne pomeni da si gospa ne sme izbirat nekaj po lasni želji.

  6. 24. 8. 2019 ob 18:02 022

    So povedali ,da zaključna dela še potekajo in daleč od tega ,da je končano...Torej vdela ploščic, fugiranje itd....

Poglej si še

Na naslovnico

Hčerka Paula Walkerja ni več otrok! Sedaj izgleda takole...

26.03.2017

Paul Walker je oboževal svojo hčerko... Oboževal jo je tako zelo, da si je dal narediti celo tattoo. Na žalost je Paul umrl v strašni pro

Kako skuhati podolgovata jajca in presenetiti svoje goste

07.10.2016

S tem boste navdušili in obenem vas bodo prosili za skrivnost! Radi kuhate? Za vas imamo nekaj, kar zagotovo še niste poskusili

´Kemoterapija ubija človeka, ne raka!´ - trdi zdravnik!

07.03.2017

"Kemoterapija ubija človeka, NE raka trdi Dr. Hardin B. Jones. Kot poroča bivši profesor medicinske fizike in fiziologije univerze v Kali

Mami je poslal fotografijo svoje punce, a ni se zavedal da je ozadje sramotno!

13.03.2018

Ni opazil, da se na fotografiji kaže nekaj sramotnega... Napake so človeške, to vemo prav vsi. Paziti moramo tudi na najmanjše stva

Vozniki, da slišimo vaše razmišljanje - Čemu je namenjen tale gumb v AVTOMOBILU?

24.08.2021

Večina izmed vas pozna gumb na armaturni plošči, zadolžen za aktivacijo notranjega kroženja zraka. Žal večina tega gumba ne zna uporabljati oz.

Kaznovali voznika, ki se je peljal 20km/h pod dovoljeno mejo!

25.09.2018

Po celem svetu se redno spreminjajo dovoljenja hitrosti. Včasih ne opaziš na novo postavljenega znaka. Tako se je zgodilo tudi s tem vozni

X
PRIDRUŽI SE NAM!