V ŽIVO!
Marko Sem samski in iscem srca vredno osebo. Sem srca vredn pa postem pisi mi na 069655200
Robert Dragi moji komentirate o drugi ljudeh,drugih hčreah in o drugih čustvih. Nobena ženska natem svetu nesme biti posiljena ali zlorabljena.prav tako velja za zlorabljene moške.Kdor to stori mora ostati najmanj brez svojega spolnega organa.Lp,Robert
Suzana Pred dvema dnevoma sem izgubila dobro prijateljico Liso.Z menoj je bila 13 let.Nisem bila zraven,bila pa je moja mami,ki jo je božala,ji govorila da jo ima rada,še zadnjič jo je pogledala in izdihnila.Tako jo pogrešam in mislim nanjo.Nisem ji mogla povedati kako jo imam rada,se zahvaliti za vse lepe trenutke,ki sva jih doživeli.Mislim da je pa vseeno vse to vedela,čutila..Hudo je,a niki jo ne bom pozabila.Hvala Lisa❤
valentin Ja so znal naredit ja...sam žalostno da je to bilo v režiji krščanske cerkve.
serif pravilno sojenje kakor more biti . njej pa svaka cast da je mela jajca da to naredii brvo.
Sara V teh primerih bi bile primerne kazni iz odbobja srednega veka. Takrat so znali narediti pocasi in kruto.
Denis Naj me mamica kontaktira. 070 110 098 Bom pomagal z veseljem. Lp.
hans Ma sam kake!Res je mamica uboga...Grozno..Kje je pa TATA...Najprej 15 let prisiljenga dela ter plačevanje alimentacij, kasneje še 15 let zapora...Ma kaj mora res družba plačevat novodobno zastonj radodajke????
Sa ha ra Ja kaj pa bi mogla punca povedat v zagovor? Saj je vendar mama in verjetno ve kaj se dogaja 😁. Ja jaz bi se verjetno tiho odstranila in kasneje imela govor o zasciti in varnem sexu.
Roman Vdović 👍👍

˝Zvok stojala s kemoterapijami je po prazni avli odmeval glasneje kot običajno,˝ besede Slovenca, ki trpi za rakom na modih...

“Še kako dobro se spomnim, kje sem bil na današnji dan pred enim letom. Na onkološkem inštitutu,” pravi Prekmurec Denis Malačič, ki je lani zbolel za rakom na modih.

November je mesec ozaveščanja raka na modih in prostate.

En od bolnikov, ki trpijo za rakom na modih, je tudi Prekmurec Denis Malačič.

Denis se je odločil, da bo odkrito spregovoril o svoji težavi,... Poglejte si zapis, ki ga je delil na svojem Facebook profilu.

Po kemoterapijah, se je njegovo življenje spremenilo, počasi pa se obrača na boljše, kvalitetnejše,...

"Zvok stojala s kemoterapijami je po prazni avli odmeval glasneje kot običajno.

S cimri smo si privoščili nekaj zraka in se nato vrnili na oddelek. Medicinske sestre smo hecali, da si bomo zvečer naročili taksi in obiskali katero od zabav za noč čarovnic.

Šalile so se z nami in nas spraševale, kako za vraga se bomo v taksi spravili vsi trije, vsak s svojim stojalom, pa smo se smejali ob ideji, da bi jih preprosto držali čez odprto okno.

 


 

Še kako dobro se spomnim kje sem bil na današnji dan pred enim letom. Na onkološkem inštitutu. Prestajal sem tretji ciklus kemoterapij in objavil to fotografijo.

Ob njej sem zapisal, da odhajam nocoj med čarovnice tudi sam. Da sem tudi sam zamaskiran: Superman, ki zaradi kemoterapij bolj kot nase spominja na Lexa Luthorja.

 

 

Vir: sobotainfo

 

Spomnim se občutka. Zabaval sem se kljub vsej agoniji, ki sem jo prestajal.

Ne glede na žalostno situacijo sem še vedno našel razloge za smeh in zabavo. Vedel sem, da bom, če obupam na sabo, izgubil pravzaprav vse.

Hvaležen sem, da sem leto dni po tem dogodku doma med svojimi domačimi.

Hvaležen sem, da spim v svoji postelji. In hvaležen sem, da sem preprosto lahko tukaj in zdaj. Lahko bi se zgodilo, da bi bil rak močnejši, da me več ne bi bilo in da bi se jutri sveča prižgala tudi zame.

A vse ima svoj namen. Tudi ta trenutek. In vsak, ki se nam zgodi, je vreden hvaležnosti.

Tudi, če se nam zdi, da je slab. Štejemo jih lahko do neskončnosti, a dokler so in dokler jih lahko doživljamo, smo srečni že sami po sebi.

Vsi žal nismo zdravi, nekaterih ta večer ni doma. Ogromno je takih, ki bi želeli drugačno realnost in drugačno življenje, a takšno kot je... je.

 


 

 

Vedno ni lepo in ne prijazno, je pa vredno vztrajati.

Za vse tiste dneve, trenutke in doživetja, ki nam narišejo nasmeh na obraz in ki so preprosto tisti elementi življenja zaradi katerih je vredno vztrajati in se boriti. Tudi, ko je najtežje.

In, če se kdaj zdi, da postaja pretežko in da dalje več ne bo šlo... se spomni vseh tistih, ki verjamejo vate. Ki te imajo radi, ki si želijo, da bi ti uspelo in ki te nočejo izgubiti.

Ker navsezadnje je to tisto kar največ šteje. Imeti ob sebi ljudi, ki jih imaš rad.

Verjemi zase. Verjemi za ostale." 

 

Največji simptomi, ki kažejo na raka na prostati so težave z začetkom uriniranja, bolečine pri uriniranju in kri v urinu.

 

Vir: sobotainfo

 

Komentarji

Napiši komentar

Poglej si še

Na naslovnico

49 letna Tanja Ribič v kopalkah izredno seksi. Ste jo že videli?

16.12.2017

Tanja Ribič je ena od najbolj spoštovanih ikon na naših malih ekranih. Pogosto rada objavi kakšno bolj vročo fotografijo na so

Spala je s moževim najboljšim prijateljem. Ko jo mož pokliče, se ji zlomi srce

10.11.2016

Ji privoščite? Zakon razpada največ krat takrat, ko en od partnerjev ni zvest drugemu. Pogosto se konča z ločitvijo. Vseeno pa je &sca

Sin je umiral po hudi prometni nesreči - Potem pa je oče ugotovil, kdo je bil ta zdravnik... Jokal je...

03.03.2018

Na žalost je v človeški naravi, da sodimo osebo še mnogo preden jo sploh spoznamo. Tale zgodba je prav taka, ki govori, da nikoli ne

28 fotografij, ki jih boste mogli pogledati vsaj 2krat, da jih boste razumeli!

16.03.2016

Testirajte samega sebe in poglejte ali ste iz pravega testa. Ustavite se malo dlje časa in si oglejte naslednjo fotogalerijo v miru... Več s

Potnik na letalu je prdnil tako močno, da je letalo moralo prisilno pristati!

01.03.2019

Zgledalo je, da bo to le še en normalen let na Nizozemsko. Letalo je letelo iz Dubaja v Amsterdam, ampak ustavilo se je že na Dunaju. Razlo

Kaj se zgodi, če daste v ´rigverc´ prestavo pri vožnji s 65 km/h?

15.02.2017

Kaj se zgodi?! Ste se kdaj spraševali, kaj se bo zgodilo, če boste dali v prestavo za vzratno vožnjo? Sedaj imate priložnost videti kaj s

X
PRIDRUŽI SE NAM!