V ŽIVO!
vida Pa saj dela no, saj ne lenuhari. Itak je že čisto izmozgan! A ti bi predsednike kar ukinil?
matjaz Nehigijenično od nekoga,ki svoje otroke zaposluje v Bruslju,ter celo življenje živi na račun davkoplačevalcev.OP.Ne kolesarim v petkih.
MILICA tudi jaz imam zelene oči
Endre Potrebujete posojilo? osebna posojila? poslovna posojila? hipotekarna posojila? financiranje kmetijstva in projektov? oddajamo vse vrste posojil po 2-odstotni obrestni meri! Kontaktni e-poštni naslov; (dakany.endre@gmail.com) Ponudite nujna posojila.
Ruda Žalostno je,da tudi tisti trpijo,ki so res bolani,pa so zaradi zdravstvenih razlogov dokazano nesposobni delati in že imajo nekaj let delovne dobe,sedaj trpijo zaradi veliko takih,ki so res bleferji in delomrzneži.Polovica od teh jih še slovenščine ne obvlada in so "včeraj" prišli živet v Slovenijo,šimfajo,kako je pri nas slabo,po drugi strani pa izkoriščajo sistem,si gradijo hiše....Res žalostno.
Silvester jaz pa kolesarim ko grem na delo zadnjih 30 let.tem zajedalcem bi morali takoj odvzeti socialno pomoč
Ponudite nujna posojila. Potrebujete finančno pomoč? Osebna posojila; Poslovna posojila; Posojila za stanovanje; Posojila podjetjem? Kmetijstvo in projektno financiranje? Posojila odobravamo z obrestno mero 2%! Kontakt: (georgeanderson.loanfirm255@gmail.com) Nujna posojila
Joze Skrajno,sprevrzeno..razmisljanje,da ljudje,z Socialnim transferjem..unicujejejo Blagostanje ,Slovenske kvazi Demokracije...Gospoda na oblasti,vsa desetletja,od osamosvojitve..vse,do danes ropate,svoj narod..miljarde so sle,gredo..v vase zepe,prelivate..jih v zepe,svojih lobijev..simpatizerjev...Vi,ter vam podobni,imasete prelepe mesecne place,za zrak m mesat,ter meglo prodajati..letno,zasluzite,za nedelo..po najmanj..nekaj deset tisoc evrov..neto..Glumite...Pa naj boste beli,ali rdeci...Specialisti..manipulacij,sprenevedanja...
SARAH WILLIAMS Posojilo Sky World Firma dajemo posojila po obrestni meri 0f 3%. skyworldloanfirm@gmail.com Dober dan gospod / ma. Smo zasebno podjetje in ponujamo posojila po nizkih obrestnih merah pri določanju zneska posojila je med 100 milijoni posojilnih rezervacij v višini 1.000 dolarjev posojila za razvoj poslovanja: konkurenčnost na rob / širitev poslovanja. Nudimo različne posojila * Osebni posojila (zavarovana in nezavarovana) * Posojila podjetja (zavarovana in nezavarovana) * Konsolidacijski posojilo Zahvaljujemo se vam, da ste si vzeli čas za branje tega oglasa. Za več informacij in poizvedb nam danes pošljite e-pošto skyworldloanfirm@gmail.com skyworldloanfirms@yahoo.com Sarah Williams.
Endre Potrebujete posojilo? osebna posojila? poslovna posojila? hipotekarna posojila? financiranje kmetijstva in projektov? oddajamo vse vrste posojil po 2-odstotni obrestni meri! Kontaktni e-poštni naslov; (dakany.endre@gmail.com) Ponudite nujna posojila.

˝Zvok stojala s kemoterapijami je po prazni avli odmeval glasneje kot običajno,˝ besede Slovenca, ki trpi za rakom na modih...

“Še kako dobro se spomnim, kje sem bil na današnji dan pred enim letom. Na onkološkem inštitutu,” pravi Prekmurec Denis Malačič, ki je lani zbolel za rakom na modih.

November je mesec ozaveščanja raka na modih in prostate.

En od bolnikov, ki trpijo za rakom na modih, je tudi Prekmurec Denis Malačič.

Denis se je odločil, da bo odkrito spregovoril o svoji težavi,... Poglejte si zapis, ki ga je delil na svojem Facebook profilu.

Po kemoterapijah, se je njegovo življenje spremenilo, počasi pa se obrača na boljše, kvalitetnejše,...

"Zvok stojala s kemoterapijami je po prazni avli odmeval glasneje kot običajno.

S cimri smo si privoščili nekaj zraka in se nato vrnili na oddelek. Medicinske sestre smo hecali, da si bomo zvečer naročili taksi in obiskali katero od zabav za noč čarovnic.

Šalile so se z nami in nas spraševale, kako za vraga se bomo v taksi spravili vsi trije, vsak s svojim stojalom, pa smo se smejali ob ideji, da bi jih preprosto držali čez odprto okno.

 


 

Še kako dobro se spomnim kje sem bil na današnji dan pred enim letom. Na onkološkem inštitutu. Prestajal sem tretji ciklus kemoterapij in objavil to fotografijo.

Ob njej sem zapisal, da odhajam nocoj med čarovnice tudi sam. Da sem tudi sam zamaskiran: Superman, ki zaradi kemoterapij bolj kot nase spominja na Lexa Luthorja.

 

 

Vir: sobotainfo

 

Spomnim se občutka. Zabaval sem se kljub vsej agoniji, ki sem jo prestajal.

Ne glede na žalostno situacijo sem še vedno našel razloge za smeh in zabavo. Vedel sem, da bom, če obupam na sabo, izgubil pravzaprav vse.

Hvaležen sem, da sem leto dni po tem dogodku doma med svojimi domačimi.

Hvaležen sem, da spim v svoji postelji. In hvaležen sem, da sem preprosto lahko tukaj in zdaj. Lahko bi se zgodilo, da bi bil rak močnejši, da me več ne bi bilo in da bi se jutri sveča prižgala tudi zame.

A vse ima svoj namen. Tudi ta trenutek. In vsak, ki se nam zgodi, je vreden hvaležnosti.

Tudi, če se nam zdi, da je slab. Štejemo jih lahko do neskončnosti, a dokler so in dokler jih lahko doživljamo, smo srečni že sami po sebi.

Vsi žal nismo zdravi, nekaterih ta večer ni doma. Ogromno je takih, ki bi želeli drugačno realnost in drugačno življenje, a takšno kot je... je.

 


 

 

Vedno ni lepo in ne prijazno, je pa vredno vztrajati.

Za vse tiste dneve, trenutke in doživetja, ki nam narišejo nasmeh na obraz in ki so preprosto tisti elementi življenja zaradi katerih je vredno vztrajati in se boriti. Tudi, ko je najtežje.

In, če se kdaj zdi, da postaja pretežko in da dalje več ne bo šlo... se spomni vseh tistih, ki verjamejo vate. Ki te imajo radi, ki si želijo, da bi ti uspelo in ki te nočejo izgubiti.

Ker navsezadnje je to tisto kar največ šteje. Imeti ob sebi ljudi, ki jih imaš rad.

Verjemi zase. Verjemi za ostale." 

 

Največji simptomi, ki kažejo na raka na prostati so težave z začetkom uriniranja, bolečine pri uriniranju in kri v urinu.

 

Vir: sobotainfo

 

Komentarji

Napiši komentar

Poglej si še

Na naslovnico

Kozarec tega soka vsako jutro in vaše telo bo izgubilo maščobo, vi pa boste izgubili odvečne kilograme!

11.07.2016

Mnogo ljudi trpi za preveliko telesno težo, mnogi pa tudi za holesterolom. Normalna stopnja holesterola je med 4,6 in 6,2 mmol/L. S tem sokom

9 opozorilnih znakov na vašem jeziku, da je z vami nekaj narobe. Nikar jih ne prezrite!

18.04.2016

Poglejte si 9 znakov, ki vam bodo pomagale razumeti vašo situacijo. Imate drugačen jezik kot ostali? Poglejte si vaš problem...

Kateri je najbolj neumen na tej sliki? Odločitev lahko razkrije vašo osebnost in dojemanje

18.09.2017

Se upate pomeriti v tem logičnem testu? Ta dan se je začel s testom, ki je razdvojil ali razčetveril svet. Test, v katerem morate ugotoviti, kater

Starševsko pismo, ki je obšlo cel svet - To je nekaj, kar bi vsak moral prebrati in dobro premisliti...

22.10.2017

Drago dete... Tole je začetek pisma, ki vam bo dvignil vse dlake pokonci. Pismo je obšlo cel svet in sedaj je čas, da si ga tudi sami preb

Dekle, ki je živelo na ulici, me je prosila za 2 evra, da bi si kupila milo. Njena zgodba me je pretresla...

21.11.2017

"Mlado dekle, zelo neurejeno ampak lepo se mi je približalo in me vprašala, če ji lahko dam denar za milo... Pokazala je na najcenej&scaron

Zaradi tega, vam pes sledi v kopalnico ... To je res neverjetno!

06.03.2017

Ni vedno enostavno ugotoviti, kaj nam želijo sporočiti naši psi. Če ste tudi vi en od tistih lastnikov, ki več ne more iti sam na strani

Crocband Kids 31,99 -25%

Otroško stopalo z veseljem zdrsne v ta barvni udoben Crocs model

X
PRIDRUŽI SE NAM!