V ŽIVO!

Moški zagledal psa, ki je napadal otroka - Rešil ga je, sam pa utrpel hude poškodbe

Pes je 38- letnega moškega močno pogrizel, saj ta leži ranjen v bolnišnici.
 
Pes je napadel fantka v soboto okoli 15. ure v Zagrebu.

38- letni moški, se je v tem trenutku sprehajal med stanovanjskimi bloki na Ulici Bernarda Vukasa, ko je na tleh opazil otroka, ki ga je pes napadel.

 

Fotografija: Fotografija je simbolična. FOTO: Art_man/shutterstock

Fotografija je simbolična. FOTO: Art_man/shutterstock

 

 

Pes je namreč z zobmi držal kapuco otrokove jakne. 

Iz zagrebške policijske uprave so sporočili, da je 38- letni moški med sprehajanjem po mestu v ulici na tleh opazil otroka, ki ga je napadel  »za zdaj neznani pes in ga z zobmi držal za kapuco njegove jakne«.

Jutarnji list poroča, da je moški videl žensko, ki je bila videti kot psičkova lastnica. svojega psa je večrat udarila s povodcem, da bi spravila psa z otroka, poroča policija.


Moški se je odločil psa zgrabiti z rokami, da bi mu le uspelo rešiti otroka, zaradi tega pa ga je razjarjen pes večkrat ugriznil v roke.

Policija je sporočila, da je ženska s psom in otrokom odšla s kraja nesreče. Zaenkrat še ne vemo, v kakšnem odnosu sta ženska in pes z omenjenim otrokom.

 

"Zdravniško pomoč so moškemu zagotovili v klinični bolnišnici Dubrava, kjer so ugotovili, da je huje poškodovan. Bil je operiran, vsaj dva meseca bo trajala celjenje poškodb. Ali bodo te dolgotrajne, še ni znano. Kriminalistična preiskava je v teku." (Vir: slovenske novice) 

Komentarji

Napiši komentar

Poglej si še

Na naslovnico

Vozniki, da slišimo vaše razmišljanje - Čemu je namenjen tale gumb v AVTOMOBILU?

24.08.2021

Večina izmed vas pozna gumb na armaturni plošči, zadolžen za aktivacijo notranjega kroženja zraka. Žal večina tega gumba ne zna uporabljati oz.

POŠASTNO: Posiljen dojenček, star 1,5 meseca umrl

06.01.2021

Pošastna zgodba prihaja iz mesta Vernon v Franciji. 20. decembra 2020, je prišlo do hudega dejanja v katerem je bila pozneje udeleže

Slovenski navijač v prenosu v ŽIVO zavrtel turško novinarko

27.06.2024

Slovenski nogometaši so na tretji tekmi evropskega prvenstva še tretjič zapored remizirali, s tem pa dosegli zgodovinsko uvrstitev. P

Ženska, ki je napovedala 9/11, ISIS in mnogo več... Ima slabo novico glede Donalda Trumpa!

22.11.2016

Upamo, da tale ženska ne ugane nič več! Verjetno ste že slišali za Babo Vango kajne? Njeno pravo ime je Vangelia Pandeva. Pravilno je n

Odvrgel je smeti v gozd in odšel. To kar se je zgodilo nato, si ni mogel misliti prav nihče

19.12.2016

Moški je šel na sprehod po gozdu, da bi užival v čistosti zraka in okolja. Nekaj časa je hodil, ko je zagledal čuden tovornjak.

Izpoved slovenske narkomanke: ˝Za en šus, bi dala karkoli, tudi svoje telo... ˝

30.11.2017

Zasvojenost je ogromen problem po celem svetu. Ko enkrat zabredemo je težko priti nazaj na stare tire... Nekateri se uspejo izvleči, drugi pa na ž

X
PRIDRUŽI SE NAM!