V ŽIVO!

Po nesreči z motorjem tale punca opazi, da nekaj raste v njej...

Zbudila se je iz kome...

 

 

"Ti si noseča, veš to, kajne Emma?" pove moja mama, ki stoji poleg postelje. "Bila si udeležena v nesreči. Po treh mesecih v komi, si se sedaj končno zbudila." Emma ni moga verjeti, kaj se dogaja okoli nje. Kako pa je sploh lahko zanosila? Njene misli so letele v vse stvari.

 

 

Tam je bil še njen 53 letni oče in pa 29 letna sestra Michelle. Oče je bil ločen od mame že 19 let in je skrajšal svoje počitnice samo, da bi videl kako je z njo. Zadnje stvari, ki se je spomni je bila ta, da je sedla na svoj moped in se odpravila v službo. Padla je v komo, dobila je poškodbe vratu in glave v nesreči.

"Gemme ne moremo operirati, čeprav bo to nuja, saj v nasprotnem primeru ne bo mogla več hoditi. Ne moremo pa je operirati zato, ker je noseča" so rekli zdravniki materi. Mati je bila šokirana. Vsekakor pa tega ni mogla vedeti niti Emma, saj je bila v komi, ko bi morala dobiti menstruacijo, prav tako pa ni imela jutranje slabosti in drugih simptomov.

 

 

Po treh tednih so jo poskušali zbuditi iz kome, ampak so videli, da se ne odziva. Dali so jo nazaj v komo še naslednjih 8 tednov. Po treh mesecih pa se je končno začela prebujati. Izgubila je spomin iz zadnjih treh let! Rekli so ji, da se sploh ne spomni svojega fanta, ki je v bistvu oče njenega otroka.

 

Počasi je prihajala k sebi. Na začetku niti ni razumela kaj ljudje govorijo. Čez nekaj časa pa se je začela zavedati, končno je izvedela, da je noseča. Rekli so ji, da še lahko splavi, ampak tega nikakor ni želela pa čeprav je to bilo ogromno presenečenje. Končno pa je začela tudi govoriti.

 

 

Čez nekaj časa so jo spustili domov, takrat pa je občutila tudi prvo brco otroka. Zdaj se je zavedala, da rojstvo otroka vsekakor ni več tako daleč. Zgodilo se je rojstvo. Rodila je fantka, ki je tehtal dobra 2 kilograma in pol. Ime mu je dala Reuben Miracle (čudež) William Holmes.

 

Zdaj so končno lahko naredili tudi operacijo, s katero bo lahko ponovno shodila. Dejali so ji, da bo shodila takrat, kot mali Reuben. Največ pri tem njej pomaga kar njena mama... Tukaj pa se življenje za njo začne ponovno... 

Poglej si še

Na naslovnico

Slovenski navijač v prenosu v ŽIVO zavrtel turško novinarko

27.06.2024

Slovenski nogometaši so na tretji tekmi evropskega prvenstva še tretjič zapored remizirali, s tem pa dosegli zgodovinsko uvrstitev. P

Mami je poslal fotografijo svoje punce, a ni se zavedal da je ozadje sramotno!

13.03.2018

Ni opazil, da se na fotografiji kaže nekaj sramotnega... Napake so človeške, to vemo prav vsi. Paziti moramo tudi na najmanjše stva

˝Starši so me pri dveh letih pustili na Socialni, ampak danes se nimam kaj smiliti sam sebi,...˝

06.12.2020

Norbert Küplen se je rodil z boleznijo, ki povzroča motnjo v razvoju hrustanca dolgih kosti. Tako je star 29 let in visok 137 centimetrov, kar je

Vozniki, da slišimo vaše razmišljanje - Čemu je namenjen tale gumb v AVTOMOBILU?

24.08.2021

Večina izmed vas pozna gumb na armaturni plošči, zadolžen za aktivacijo notranjega kroženja zraka. Žal večina tega gumba ne zna uporabljati oz.

´Kemoterapija ubija človeka, ne raka!´ - trdi zdravnik!

07.03.2017

"Kemoterapija ubija človeka, NE raka trdi Dr. Hardin B. Jones. Kot poroča bivši profesor medicinske fizike in fiziologije univerze v Kali

Odvrgel je smeti v gozd in odšel. To kar se je zgodilo nato, si ni mogel misliti prav nihče

19.12.2016

Moški je šel na sprehod po gozdu, da bi užival v čistosti zraka in okolja. Nekaj časa je hodil, ko je zagledal čuden tovornjak.

X
PRIDRUŽI SE NAM!