V ŽIVO!
Claudia Na sliki sem vidla da to ka so delali starsi da so z hodicom ker je narisal sam 3 prste na vsakem zdaj je pri bogeci in andeli
Muca Ali je sploh vazno gdo je pisal zgodbo, vazno je samo to da je prevec nasilja med otroci in starsi ksteri delajo tako nasilje mad otroki si zasluzijo kazen in to ne v zapor gledat televizije ampak delat na njiva in enega paznika zraven da bi jih pretepal vsake toliko da bi razumeli kaj je trpljenje otroka ko so ga pretepali
Dragan Na koga se lahko obrnem? Mam ta drugi kovancek spanski iz leta 1999.
Anton Kje se dobi matrjal in koliko stane
Antonija Plačujemo socialno skrbstvo učitelje ali so te službe BREZ NADZORA? Če se je to res dogajalo kje so stari starši pa sosedje prijatelji? Sram naj bo vse ki so to videli in vedeli.Vse je treba obsoditi to je v današnjem času NEDOPUSTNO! VSI NA SOCIALNI IN UCITELJI CE STE TO VEDELI IN MOLCALI VRNITE PLACE IN SRAMUJTE SE!
ZOO Ljudje, halo!!!?? Res ste iz vsega tega potegnili " da to ni napisal 7 letnik?" Če je to za vas poanta cele zgodbe in se obregate v to, potem ste zamudili velik del življenja, ker ne razumete bistva.
nusa@trgocev.com Najlepse darilo za gospo ob koncu njenega zivljenja. Hvala taksistu. .
Cip-cipilip-cipilonika Zagovarjam uporabo marihuane, ampak Bitenca bi tud jst v k**c poslal. Zakaj se je treba izpostavljat ne vem, ampak če že ima to potrebo, potem bi se lahko/moral zadeve lotiti VELIKO bolj diplomatsko. In ja marihuana je droga, ampak ker nas večina marihuano konzumira preko “djojnta” to pomeni, da jo mešamo s tobakom in od tu prihaja “odvisnost”! Ampak ne od marihuane, ampak od tobaka/čikov. Če nekadilec kadi samo djojnte in nič tobaka/čikov in recimo prešalta na vaporizer je velika verjetnost, da bo občasno prižgal tudi tobak/čik. Zakaj? Ker je s kajenjem djojntov razvil odvisnost od nikotina in ostalih substanc v tobaku/čikih in ne ker je odvisen od marihuane. Če bi se zagovorniki in nasprotniki marihuane nekoliko bolj podučili, potem bi bila lahko diskusija produktivna. Tako pa vsak na svoje vleče, večinoma z “egotrip komentarji”, potem se pa zadeva ne premakne z mrtve točke. In ja marihuana te poleni in “upočasni” ampak je pa tud res, da si zaradi nje bolj kreativen in umirjen. Za kolerika, kakršen sem/sem bil je to iber dobra karakteristika. Ampak ostaja dejstvo, da s tem “tlačim” neke nepredelane zadeve iz preteklosti. In kar koli me že teži toliko, da rabim za to pomoč droge, sem absolutno prepričan, da boljš marihuana kot alkohol. Mislim, da ni vse tako črno in belo, kot bi radi nekateri prikazali in vsaka stran ima v veliko argumentih prav. Ampak kaj, ko vsak zagovarja samo tista dejstva, ki ustrezajo njegovemu prepričanju. In zato pravim temu “egotrip komentarji”. “Al bo tako kot jst rečem al si pa smotan/bedak/zapohanc/zaslepljenc/..” Tako da smo tudi tukaj tam, kjer smo pri večini problemov. Vsak na svoji strani prepričani v svoj prav in brez promila samokritičnosti, da mogoče pa le nismo tolk vsevedi, kakor sami pri sebi mislimo. Ego je kurba, pa še sami si pošemo navodila za uporabo. Slaba kombinacija.
Ilir Tvoja telefonska številka je popolnoma neispravna niti obstaja na Viberu tako da je že v štartu vaša objava neiskrena. Če želiš resno zvezo se oglasi na pravo telefonsko u Švici 0041786090033 Ilir. Lep pozdrav
sempol vanessa Pozdravljeni, sem posameznik, ki ponuja mednarodna posojila. Kapital, ki se bo uporabljal za kratkoročno in dolgoročno odobravanje posojil med posamezniki, ki se gibljejo med 5000 in 50 000 000 EUR za vse resne ljudi, ki resnično potrebujejo, obrestna mera znaša 2% na leto brezplačno. Odobrim finančna posojila - Domače posojilo - Naložbeno posojilo - Posojilo za avto - Osebno posojilo Na voljo sem, da svoje stranke zadovoljim v največ 3 dneh po prejemu vašega obrazca za zahtevo. PS: Zelo resna sporočila. Nobena resna oseba se ne bi vzdržala. Mail: sempolvanessaclaude@gmail.com

Naše duše si izberejo družino in prijatelje pred rojstvom!

Lahko verjamete, da si našo družino izberemo že pred našim rojstvom?

Danes si boste prebrali nekaj, kar vas bo šokirali, a to ne pomeni, da ni resnično...

Naše duše se vračajo na Zemljo zato, da se lahko razvijajo. Preden se duša reinkarnira na Zemljo, se zaveda, kakšne lekcije se mora naučiti.

To vključuje tudi odločitev glede staršev, saj se mora lekcija duše skladati s starši, ki ji morajo ponuditi poligon za njena učenja. Pomembno je torej, da ji lahko starši omogočijo tisto, kar duša potrebuje in pa tudi obratno.

Odločitev glede staršev je torej odvisna od poslanstva, ki ga bo poskušala udejaniti za časa življenja na Zemlji.

Včasih se želi duša inkarnirati v točno določen kraj, zato bo morda njena odločitev manj odvisna od lastnosti staršev, saj ji je primarno pomembno to, da se rodi v določenem kraju.

Sicer pa: tako kot so različni ljudje, so različne naše duše, naše lekcije in poslanstva ter izkušnje, ki jih potrebujemo.

Ko se vzpostavi povezava med dušo in potencialnimi starši, lahko starši že začutijo energijo duše v svoji okolici, saj duša že čaka, da se bo lahko utelesila ob primernem času. 

 

Vir: Facebook

Visoko intuitivni ljudje lahko občutijo duše nerojenih otrok, ki čakajo.

O tem piše tudi knjiga Spirit Babies: How to Communicate with the Child You’re Meant to Have, zbirka zgodb intuitivnega gospoda, ki je desetletja povezoval starše s svojimi nerojenimi otroci.

Seveda imajo tudi starši velik vpliv na to, katera duša se bo pridružila njihovi družini med spočetjem. 

Na to vplivajo njihove vsakodneve misli, želje, nameni, na katere se odzivajo duše, ki se skladajo z njihovo energijo. To velja še posebej za matere.

T.i. "oče holistične medicine" Edgar Cayce pravi, da dnevne ženske aktivnosti in notranje misli v obdobju spočetja ali nosečnosti ustvarjajo polje, ki deluje kot magnet in privlači duše, ki bi jim to polje omogočilo priložnost za življenje.

Tudi bratje in sestre med seboj imajo določene dušne dogovore.

Energetsko polje povezav med dušami ter želje matere se združijo, iz tega pa izhaja odločitev, kdo se bo rodil prej.


V primeru splava se velikorat zgodi, da se ista duša reinkarnira v naslednji nosečnosti, če le ima to možnost.

Avtorica članka navaja, da je videla tudi primer, ko se je duša, ki je doživela splav, odločila in se reinkarnirala v družino najboljše prijateljice ženske, ki je splavila.

Prav tako navaja družine oz. skupine duš, ki se pojavljajo v različnih življenjih v različnih vlogah – menjujejo se torej vloge bratov in sester, staršev in otrok. 

Za primer, če sta bili dve duši v prejšnjem življenju v odnosu mama-hči, se lahko odločita, da bosta v naslednjem življenju v obratnem odnosu.

Ena stvar pa je zagotovo resnična, pravi avtorica: nedvomno si sami izberemo starše, lokacijo, v kateri smo rojeni in različne življenjske lekcije ter izkušnje.

Prav posebno lep občutek je, ko se zavemo, da smo se vsi družinski člani izbrali med seboj. Zato sprejmite vsakega člana, saj ste si ga vendar izbrali sami.

Če imate slabe odnose s kom od njih, pomislite, kaj se morate med seboj naučiti. 

En drugemu smo dar.

Komentarji

Napiši komentar

Poglej si še

Na naslovnico

Zaradi tega, vam pes sledi v kopalnico ... To je res neverjetno!

06.03.2017

Ni vedno enostavno ugotoviti, kaj nam želijo sporočiti naši psi. Če ste tudi vi en od tistih lastnikov, ki več ne more iti sam na strani

Kateri je najbolj neumen na tej sliki? Odločitev lahko razkrije vašo osebnost in dojemanje

18.09.2017

Se upate pomeriti v tem logičnem testu? Ta dan se je začel s testom, ki je razdvojil ali razčetveril svet. Test, v katerem morate ugotoviti, kater

Starševsko pismo, ki je obšlo cel svet - To je nekaj, kar bi vsak moral prebrati in dobro premisliti...

22.10.2017

Drago dete... Tole je začetek pisma, ki vam bo dvignil vse dlake pokonci. Pismo je obšlo cel svet in sedaj je čas, da si ga tudi sami preb

Očka me je peljal v vrtec ... nazaj ga več ni bilo.

29.09.2015

Zgodba, vredna razmisleka, ki vam bo pustila solze v očeh. »Petnajst let nazaj je bilo običajno jutro. Oči me je peljal v vrtec, nato pa o

Tale moški je objavil sliko svoje žene v kopalkah - To kar je rekla o svojem telesu, je mnoge spravilo v jok

07.08.2017

Robbie in Sarah Tripp sta srečen parček. Živita v San Franciscu. Borita se s konceptom lepote izpostavljene na socialnih omrežjih in o tem, da naj

V 90-ih je praznila ulice: Tako izgleda ESMERALDA danes!

12.09.2016

Ko je bila na sporedu Esmeralda, se je življenje za večino ljudi ustavilo! Leticia Calderon je bila glavna igralka v seriji Esmeralda, ki je v 9

Crocband Kids 31,99 -25%

Otroško stopalo z veseljem zdrsne v ta barvni udoben Crocs model

X
PRIDRUŽI SE NAM!