V ŽIVO!
Gina Anthony Po imenu sem Gina Anthony. Živim v ZDA. Potem, ko je moja pametna izbira za posojila prek spleta in me je banka in ponudnik hipoteke zavrnila za konsolidacijsko posojilo, sem prek Googlovega iskanja naletela na Choice Loans, vendar se še vedno ni izšlo, toda po pogovoru s prijateljem ki je že prej dobila posojilo pri RANDALL OVERBY (BPA LOAN SERVICES), smo jo poklicali za nasvet. Dala nam je nekaj odličnih možnosti in v enem dnevu nam je dala akcijski načrt. Odločili smo se, da nadaljujemo in v nekaj dneh smo dobili sredstva, ki smo jih želeli na moj bančni račun, to podjetje je bil rešitelj, ki ga je Bog poslal, da reši mojo družino s posojilom 95.000,00 USD s 3-odstotno obrestno mero, brez stresa, stopite v stik z njimi : bpm-loanservices@hotmail.com
Max Bent Ali potrebujete nujno posojilo za poravnavo dolgov ali za izboljšanje poslovanja potrebujete lastniško posojilo? Ali so vas banke in druge finančne agencije zavrnile? Ali potrebujete konsolidacijo posojila ali hipoteko? Ne iščite več, saj smo tu, da bi vse vaše finančne težave postale preteklost. Pišite nam po e-pošti: oceanfmortgages@gmail.com oceanfmortgages@gmail.com Tu gre za hipoteke Ocean Finance. Zainteresiranim ponujamo posojila z razumno obrestno mero 2%. Razpon se giblje od 5.000,00 EUR do največ 100.000.000,00 Euro.
Terr ahojte všetci, som tu, aby som sa podelil o tajomstvo môjho šťastného domova a rodiny..DR ALLAM je tajomstvom môjho šťastia, ktoré prinieslo do môjho domova pokoj a radosť..je to skvelý človek..prosím priateľov, ak máte problémy váš domov a vzťah .. kontaktujte ho ešte dnes, pomôže vám ... e-mail dralahalah@gmail.com .. WhatsApp alebo zavolajte .. + 2348115720823..dakujem ...
Endre POSOJILNA PONUDBA !!! Ste že kdaj pomislili, da bi od uglednega posojilodajalca dobili posojilo brez stresa? Ste potrebovali nujno posojilo? in ali vas lokalna banka zavrne? Ali potrebujete posojilo za naložbo v svoje podjetje ali nakup hiše? Čestitamo, s tem medijem želimo obvestiti vse, da nudimo zanesljivo kreditno pomoč. Z veseljem vam bomo ponudili posojila v višini 2% za vse stranke, ki nas kontaktirajo: (dakany.endre@gmail.com) Nujna ponudba posojila.
Branko Kapus Gospodar bi zasluzil, da bi bil vsaj eno leto tako privezan in jaz bi to storil !!!
Gina Po imenu sem Gina Anthony. Živim v ZDA. Potem, ko je moja pametna izbira za posojila prek spleta in me je banka in ponudnik hipoteke zavrnila za konsolidacijsko posojilo, sem prek Googlovega iskanja naletela na Choice Loans, vendar se še vedno ni izšlo, toda po pogovoru s prijateljem ki je že prej dobila posojilo pri RANDALL OVERBY (BPA LOAN SERVICES), smo jo poklicali za nasvet. Dala nam je nekaj odličnih možnosti in v enem dnevu nam je dala akcijski načrt. Odločili smo se, da nadaljujemo in v nekaj dneh smo dobili sredstva, ki smo jih želeli na moj bančni račun, to podjetje je bil rešitelj, ki ga je Bog poslal, da reši mojo družino s posojilom 95.000,00 USD s 3-odstotno obrestno mero, brez stresa, stopite v stik z njimi : bpm-loanservices@hotmail.com
Hanovics MG !! Toto je určite šokujúce a skutočné Svedectvo .. 17. septembra 2019 som navštívil fórum tu na internete. A na fóre som videl úžasné svedectvo tohto mocného a skvelého kúzelníka s názvom dr allam. Nikdy som tomu neveril, pretože som nikdy predtým o mágii nič nepočul, ani som sa o nich nedozvedel. Ani jedna duša by ma nebola nemohla ovplyvniť v súvislosti s magickými kúzlami, až kým mi to neurobil dr allam a neobnovil mi moje 6-ročné manželstvo a priniesol mi svojho manžela / manželku za rovnakých 48 hodín, rovnako ako som čítal na internete. Bol som skutočne ohromený a šokovaný, keď moja žena pokľakla a prosila o odpustenie a aby som ju prijal späť. Naozaj mi chýba výraz a Neviem, ako veľmi vám chcem povedať moje uznanie Dr ALLAM, ste Bohom, ktorý bol poslaný mne a celej mojej rodine .. Tu je ... je najlepšie čarovné kúzlo online a jeho výsledkom je 100% záruka .. e-mail dralahalah @ gmail. com .... WhatsApp alebo zavolajte na +23408115720823 ...
Max A Bent Ali potrebujete nujno posojilo za poravnavo dolgov ali za izboljšanje poslovanja potrebujete lastniško posojilo? Ali so vas banke in druge finančne agencije zavrnile? Ali potrebujete konsolidacijo posojila ali hipoteko? Ne iščite več, saj smo tu, da bi vse vaše finančne težave postale preteklost. Pišite nam po e-pošti: oceanfmortgages@gmail.com oceanfmortgages@gmail.com Tu gre za hipoteke Ocean Finance. Zainteresiranim ponujamo posojila z razumno obrestno mero 2%. Razpon se giblje od 5.000,00 EUR do največ 100.000.000,00 Euro.
MONICA Ahoj všetci!!! Volám sa Monika, myslím si, že som najšťastnejšia dáma na svete po tom, čo som mala späť svojho milenca, ktorý ma z neznámych dôvodov opustil na 7 rokov. Nie som sám sebou posledných 7 rokov, pretože ho tak veľmi milujem (Donald), narazil som na svedectvo, ktoré niektoré telo poskytlo online, ako získala svojho milenca späť pomocou doktorky Uzorovej. To ma zvedlo a rozhodol som sa tiež kontaktovať doktora Uzora so žiadosťou o pomoc. Stále neviem, ako mi doktor Uzor po 7 rokoch rozchodu do 24 hodín priniesol Donalda späť. Myslím si, že doktor Uzor je najväčší duchovný lásky na zemi, pretože mi vrátil moju radosť a vyčaril úsmev na tvári. Donald je opäť plne v mojej náručí. Musím povedať, že mám šťastie, že som prišiel do kontaktu s doktorom Uzorom. Moji ľudia tam vonku, ktorí potrebujú pomoc so znovuzjednotením so strateným milencom alebo s akýmikoľvek životnými problémami, toto je príležitosť, aby ste mohli získať svojho milenca späť pomocou Dr. Uzora, sľúbil som mu, že budem zdieľať jeho meno na Internet, aby o ňom ľudia vedeli. Môžete ho kontaktovať na jeho súkromnom e-maile. uzorsolutioncenter@gmail.com. Pre WhatsApp a Viber Chat: +27843290018.
Emilija 🤬🤬

To se zgodi tvojemu telesu, ko ješ slanino. Ne padite s stola!

Le preverjena dejstva!

 

 

Ste vedeli, da se s slanino lahko borite proti številnim boleznim v vašem telesu? Maščoba v slanini ima ogromno vitaminov, med drugim tudi vitamine A,D,E in karoten. Ta maščoba drži na dobrem vaš imunski sistem in vam pomaga, da ne zbolimo. Mnogo ljudi še vedno misli, da je slanina nevarna. Še dandanes nas strašijo z njo... Pa si oglejmo dejstva, ki veljajo za slanino.

 

 

1. Zdravi ljudje, ki ne trpijo za boleznimi jeter ali trebušno slinavko lahko imajo slanino samo za dobro stvar. Najboljša doza slanine na dan je od 10-30g.

 

2. Zelo težka hrana - Tudi to je le mit. Pri zdravih ljudeh slanina zagotovo ne povzroča trebušnih motenj. Slanina je izredno dobra za naš organizem, saj se produkt topi v našem telesu.

 

 

3. Bogata in redka aracinodična kislina, ki spremlja naš imunski sistem in metabolizem

 

4. Slanina vsebuje ogromne količine holesterola... Vsak živalski produkt vsebuje holesterol, ampak ta vsebnost holesterola v slanini ni tako visoka kot vam morda govorijo drugi. V 100 g svežega mesa je približno 70-100 miligramov holesterola. Za primerjavo, goveje ledvice vsebujejo kar 1126 miligramov holesterola. 

 

 

 

5. Slanina pomešana s kruhom je izredno slabo - Tudi to ni res. Oba produkta v bistvu delata na tem, da je naše telo zdravo. Slanina je odlična tudi za bilokatero dieto. 

Komentarji

Napiši komentar
 1. 24. 10. 2016 ob 0:10 alien

  in kje so dejstva? 

 2. 24. 10. 2016 ob 12:11

  Velika laz strup v vsakem primeru skodljiva prehrana,ki povzroca tezko obolenje raka,razpad krvnih telesc.Srcna kap je zatoj krvnega obtoka vene arterije proces,mascoba zamasi srcne klape katerem sledi  operativni poseg ali prekinitev zivljenja smrt.Medicina vpozarja stevilne patiente na strogo dieto pred nevarno strupeno hrano.

 3. 24. 10. 2016 ob 13:03 špeh

  Ni ga boljšga, kot je slanina z jajci... Vi se pa kar futrejte s silažo, pa solatkami, pa smutiji...

 4. 24. 10. 2016 ob 14:08 jolbe

  Holesterol povzročajo hidrati!

 5. 24. 10. 2016 ob 14:11 Krena

  Daj bruh kake članke delite. Sramota. Slanina je zdrava??? Najbrž.. Po današnjih mučenih in bolanih živali,ki so nafilane z vsemogočimi hormoni.. bo ven prišlo popolnoma zdravo meso.. Logika na višku....Slanina je meso. Meso povzroca zakisanost, tezave z želodcem in črevesjem. Kdo vam je plačal take neumnosti pisat. Bo treba mal knjige v roke vzet in se začet učit.

 6. 24. 10. 2016 ob 15:22 Berstuk

  Dejansko je res, če ne verjameš, pač ne verjet :)

 7. 24. 10. 2016 ob 16:02

  Čisto vsaka hrana je zdrava,če jo uživamo normalno,ne pa se prenajedat in požret vse kar vidiš......pa še nekaj,za zdravega je zdravo vse.....verjetno je pa špeh veliko bolj zdrav,kot razni umetni izdelki,čipsi,smokiji,burgerji pa še in še....

 8. 24. 10. 2016 ob 16:06

  Verjamem! Sem že v letih, a sem zdrava oseba, čeprav je že vse življenje na mojem jedilniku poleg mesa tudi špeh (slanina). Zato bla, bla, bla, kako škodljiva je! Tako kot je leta veljalo za paradižnik. Na veliko se je pisalo, da je rakotvoren, jaz pa sem ga jedla, kolikor sem ga videla. Pa ni nobenih težav in posledic!

 9. 24. 10. 2016 ob 16:21 Konjedic

  Klapa vi ste res malo zmešani Res je da je induskrijsko pridelano meso in mesni izdelki bolj strupeni ker so nafilani z vsem mogočim strupom Mene pa ne bo noben prepriču da je meso od živali ki jo sam doma vzredim in vem kaj poje škodljivo Pač če ga pojem v mejah normale Vi se pa kar nažirajte sadja in zelenjave iz merkatorja in podobnih trgovin Tisto je pa res zlo naravno in prow brez nobenga stripa NAIVNEŽI

 10. 24. 10. 2016 ob 19:05 Lili

  Uporabnica Krena..do nekaj let nazaj nisi vedela kaj je zakisanost telesa. Ce poslusas svoje telo ne rabis nobene knjige brat. Nas prebavni trak je narejen tako, da smo mesojedci oz. vsejedci. Problem zakisanosti so trans mascobe in sestavljeni sladkorji moke itd ..ena slanina ali speh ze nebo skodila kot pa en pomfri cips smoki....

 11. 24. 10. 2016 ob 22:42 Vsejedec

  Vsi skupaj utihnite, ker ste polpismeni. To se vidi po vaših prispevkih. Polpismeni ljudje pa so neumni, zato ne morejo drugim soliti pameti.

 12. 25. 10. 2016 ob 5:39 luka

  kot otrok sem jedel preden sem sel u solo namaz na kruhu svinjsko mast in mal vegete gor danes jih imam 51 let nobenih problemo speh al slanino jem normalno nic mi ni seveda tudi zelenjavo samo poglejte resnici u oci nasi starci so jedli slanino in kaj jim je blo pozabite konzerve itd

 13. 25. 10. 2016 ob 5:45 Nina

  Definitivno je rezina slanine od poznanega kmeta bolj zdrava od zelenjave, ki se k nam pripelje z nizozemskih "laboratorijev".

 14. 25. 10. 2016 ob 12:31 FE

  nakladanje, zverinsko zaklana žival nikoli ne more biti zdrava

 15. 25. 10. 2016 ob 16:55

  Slanina, 5 kav z mlekom na dan, čik na čik in še sladkano full, po vrh pa še pakl juho in morda kakšno konzervo...pa si zmagal. Slanina je definitivno dobro prebavljiva!

 16. 25. 10. 2016 ob 18:27 Gost-RudkoG

  Šment nazaj, najbolj čudno je to, če jem svinjsko meso iz trgovine, me črviči, če pa od kmeta ali doma vzgojeno in zaklano pa ne, pa ni važno, kaj je. Suhe salame iz trgovine so nafilane s solitrom, ta je najbolj nevaren našemu telesu, ne pa sušeno meso, seveda v mejah normale, pa če kaj 'težkega' poješ, je treba pol hlode premetavat, delat ......, tako se pokuri vse, kar si pojedel!!!!!!

 17. 26. 10. 2016 ob 14:08

 18. 28. 10. 2016 ob 12:12 Alja

  Eni mal preveč ameriške videe gledate in nimate pojma, kako v Sloveniji kmetje vzrejajo živino? Slanina je ZDRAVA, tako kot pri vsaki drugi hrani pa jo je potrebno jesti v zmernih količinah in ne pretiravat.

 19. 7. 12. 2016 ob 19:44

  Nehajte govoriti traparije pa raje pojdite na kmetijo pa bodite vsaj 7 dni dan in noč pa boste videli kako se hrani živali pa kako se pripravi hrano za zimo pol pa lahko šele nekaj govorite, pa zelenjava iz vsakega vrta je bolj zdrava kot iz trgovine pa ni važno če si dal kakšne kemikalije zraven. Meso iz kmetije je pa še bolj zdravo kot zelenjava v trgovini čeprav je lahko meso še tako umazano pa škodljivo. Svinjsko meso pa še vsebuje vitamin B-kompleks!!!

 20. 9. 12. 2016 ob 13:36 norec

  Še leto nazaj so bila jajca največji sovražnik... danes tile isti ljudje jajca imajo za super živilo... Moj nasvet? Jej kaj ti paše v nekih normalnih količinah, včasih se pregreši... Pa zagotovo je domača svinjska mast bolj zdrava kot neko poceni rastlinsko olje... Pač moje mnenje! lp

 21. 9. 12. 2016 ob 14:41 Suky

  Zravi ljudje ... Pri zdravih ljudeh... Ja fak a ne vidte da to loh sam zdravi ljudje jejo :) zdrav človek lahko tud celo torto poje pa mu nč nebo če jo bo pa vsak dan bo pa že druga pesem

 22. 9. 12. 2016 ob 17:17 PinkPanther

  Ma kaj vi rastlinojedci bluzite, dedi in oče imata visoko starost in nimata nobenih problemov, samo domačo hrano treba uživat pa je, ne pa tist šrot iz trgovin.

 23. 9. 12. 2016 ob 22:49 Večpani

  Moje mnenje razlika je trgovinski izdelki in pa domači izdelki. Vse v mejah normale. Gibanje. Pa tut od človeka do človeka je odvisno en bo eno stvar dobro prebavljav drug pa drugo stvar ampak dokler je vse v mejah normale se men zdi da je vredu. Zagovarjam pa da je treba jesti vse ker telo potrebuje vse sestavine. Pač jst si to tak predstavljam kot laik. ;)

 24. 12. 12. 2016 ob 18:02

  Špeh je zakon

 25. 13. 12. 2016 ob 8:00 Poter

  Dejstvi je, da ob vsej kemiji ki je v hrani in okoli nas, se življenjska doba človeka strmo krajša..., ups pardon življenjska doba se podaljšuje??? Khm, sedaj mi pa ni nič več jasn.

 26. 13. 12. 2016 ob 9:43

 27. 13. 12. 2016 ob 13:11 Kreki

  vse v mejah normale in je čist OK

 28. 14. 12. 2016 ob 22:00
 29. 27. 6. 2019 ob 6:13 Boris

  Vse je dobro v mejah normale,dejstvo pa je,da mast bolj zdrava od refiniranih maščob! Smrt za telo je sladkor in sol v velikih količinah! špeh domač od domačega kralja z domačo hrano futrano ni dobenega fental! Naši predniki dočakali po 90l!! LJUDI POBIRA SLADKOR STRES,SOL!!

 30. 29. 8. 2019 ob 6:14 Enej

  Moja nona ima 93 let in je velika ljubiteljica pancete, klobas in refoška. :) Tudi to nekaj pove.

Poglej si še

Na naslovnico

S tem enostavnim trikom lahko povečate hitrost vašega interneta tudi do TRIKRAT!

01.07.2018

Internet je izredno pomembna stvar v naših življenjih. Skoraj ga ni človeka, ki bi še zmogel brez njega. Včasih pa nam tudi internet

49 letna Tanja Ribič v kopalkah izredno seksi. Ste jo že videli?

16.12.2017

Tanja Ribič je ena od najbolj spoštovanih ikon na naših malih ekranih. Pogosto rada objavi kakšno bolj vročo fotografijo na so

Moški je kupil propadajoč hangar, ampak ko je odprl vrata, ni mogel verjeti svojim očem

11.09.2017

Pravijo, da je uspeh v veliki meri odvisen tudi od sreče. Težko je verjeti v kaj drugega celo, če si ogledamo tole situacijo. Kako bi drugače opi

Vozniki na počitnicah PAZITE: Nova tehnika ROPA!

02.08.2016

Rop pri avtocestah... Verjetno vas je večina takih, ki greste na morje ponoči, ko se promet malo sprosti pa še vroče ni. Potem pa z mo

Sprehajala sta se ob oceanu in videla belo kepo, ki je plula nad gladino. Nikoli si nista mislila, da bosta našla to...

22.02.2017

Eric in Torval sta dva fanta, ki sta spisala zgodovino. Eric in Torval sta spisala zgodovino na socialnih omrežjih. Sprehajala sta se ob oceanu

Orkan Irma, je posesal vso vodo iz plaže na Bahamih! :O To si morate ogledati...

12.09.2017

Orkan Irma je tako močan, da je izsesal vodo iz oceana na Bahamih! :O Neverjeten video prikazuje plažo na Long Island... Plažo, na kateri je vsa v

GO4GOAL – crew model

Inteligentno zasnovane športne nogavice srednje dolžine so primerne za vse športne aktivnosti.

X
PRIDRUŽI SE NAM!